Om bloggen

Vi som driver den här bloggen brinner verkligen för det här med böcker. Det kanske inte är så konstigt att bloggen heter just enbokcirkelforalla.se. Det är just det vi vill tipsa om att starta. Böcker passar nämligen alla människor och de finns i flera olika varianter, svårighetsgrader och kategorier. Om man är intresserad av odontologi finns det en del böcker att välja mellan och det är en av de sakerna vi riktar in oss på i bloggen. Vi vill visa att det faktiskt går att skapa en bokcirkel som också riktar in sig på lite mer ovanliga ämnen men att cirklarna behövs och kan hjälpa många människor.

Vad krävs för att starta en bokcirkel?

För att kunna starta en bokcirkel krävs det att man samlar intresserade och det var precis det vi lyckades med. Vi samlade ihop ett gäng som ville kombinera just odontologi med böcker och resultatet blev bra. Det är inte så förvånande att den här typen av bokcirkel inte varit så populär innan med tanke på att tandreglering inte är ett så vanligt, eller ett så populärt ämne att tala om. Men en bokcirkel kan hjälpa människor att bli av med sina rädslor för tandläkaren och för de behandlingar som utförs där.

Alla är välkomna

Det spelar ingen roll vem du är, i en bokcirkel är du alltid välkommen. Oavsett om du har hållit på med tandreglering med mera i flera år, eller om du inte alls är aktiv inom tandläkaryrket kan du ha andra erfarenheter som kommer till nytta i bokcirkeln.